Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

  1. The NewYork Mayor Rudolph Guiliani rejected a $10 mn donation offered by this billionaire prince.
    1. Prince Awaleed Bin Talal of S.Arabia
    2. Prince Ahmed Bin Tariq of S.Arabia
    3. Prince Md. Shah of Iran
    4. Prince Khaleel Mohammed of Persia

    Answer : A

  2. Which antibiotic can cure Anthrax, if detected at an early stage?
    1. Amoxycillin
    2. Erythromycin
    3. Cephalospirin
    4. Ciprofloxacin

    Answer : D

  3. The farmers of _______________ were involved in violent protests against falling rice prices and US-led globalization as symbolized by WTO?
    1. France
    2. Indonesia
    3. Denmark
    4. S.Korea

    Answer : D

  4. Which of the following chemicals has been recently allowed by the Government of India to be mixed with petrol?
    1. Methanol
    2. Ethanol
    3. Kerosene
    4. Butanol

    Answer : B

  5. Who is the present men's champion of US Open?
    1. Pete Sampras
    2. Lleyton Hewitt
    3. Andre Agassi
    4. Patrick Rafter

    Answer : B

  6. Which is the longest running stage play in the world?
    1. The Cats
    2. The Mouse Trap
    3. Three Blind Mice
    4. Romeo and Juliet

    Answer : B

  7. "Be the first to know" is the baseline of which company?
    1. BBC
    2. STAR News
    3. CNBC
    4. CNN

    Answer : D

  8. Which advertising agency took over the agency Saatchi and Saatchi last year to become one of the largest advertising firms in the world?
    1. Euro RSCG
    2. Publicis
    3. Young and Rubicam
    4. Havas

    Answer : B

  9. India's first private FM radio station Radio City opened in Bangalore recently. Which company is the promoter behind this venture?
    1. The Times of India
    2. Mid-Day
    3. Star India
    4. Zee

    Answer : C

  10. Which bathing soap advertises with the baseline, 'For total skincare since 1918' in India?
    1. Camay
    2. Mysore Sandal
    3. Hamam
    4. Lux

    Answer : B

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.