Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

  1. Who's 'curve' did President Reagan use as the basis for his 'Trickle Down' economic policy?
    1. Keynes
    2. Ricardo
    3. Laffer
    4. Smith

    Answer : C

  2. Which group of people have been involved in the terrorist activities and rampant killing spree after the death of King Birendra in Nepal?
    1. The Gurkhas
    2. The Maoists
    3. The Khukris
    4. The Awomi clan

    Answer : B

  3. This company is the first to develop a new handheld computer series featuring a combination of Intel components and Microsoft software?
    1. HP
    2. Sony
    3. Compaq
    4. Acer

    Answer : A

  4. Which of the following companies was forced to shutdown its digital music service because of music industry lawsuits for piracy?
    1. Musiccity
    2. Morpheus
    3. Livewire
    4. Napster

    Answer : D

  5. Who was sued recently by BIAX for infringement of computer patents?
    1. HP
    2. Compaq
    3. Microsoft
    4. Apple

    Answer : D

  6. Which country is the largest producer of natural rubber in the world?
    1. Malaysia
    2. Indonesia
    3. Thailand
    4. Burma

    Answer : C

  7. With which of the following companies has the Department of Posts and Telegraph of India tied up to provide a comprehensive range of financial services?
    1. LIC of India
    2. Corporation Bank
    3. Master Card International
    4. Visa International

    Answer : C

  8. Which cable network is to be the sole provider of sports information to MSN?
    1. STAR Sports
    2. ESPN
    3. Sportstock.com
    4. Channel 9

    Answer : A

  9. Who is the current Defense Secretary of the United States of America?
    1. Donald Rumsfeld
    2. Colin Powell
    3. Mr. Ashcroft
    4. Dick Cheney

    Answer : B

  10. Which are the countries that are slated to host the 2002 Soccer World Cup?
    1. Japan and Thailand
    2. Mexico and Brazil
    3. Germany and Poland
    4. Japan and S.Korea

    Answer : D

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.