Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

  1. Who is the chairperson of Bharti Group?
    1. Raj Mittal
    2. Alok Mittal
    3. Sunil Mittal
    4. Ramen Mittal

    Answer : C

  2. Which billionaire businessman has been elected Mayor of New York, replacing the popular Rudy Giuliani?
    1. William Clay Ford
    2. Larry Ellison
    3. James Walton
    4. Michael Bloomberg

    Answer : D

  3. Which insurance company, launched recently in India, will be using Snoopy from the cartoon series Peanuts in its advertising?
    1. Aviva
    2. HDFC Standard
    3. MetLife
    4. Sun Life

    Answer : C

  4. Which is the home country of the famous design firm Ikea?
    1. Finland
    2. Sweden
    3. Switzerland
    4. Denmark

    Answer : B

  5. 'One world. One family. One festival' - is the slogan used in advertising
    1. Chinese New year
    2. Hong Kong's annual shopping festival
    3. Dubai's shopping festival
    4. None of these

    Answer : C

  6. Which companies chips power more than 60% of the world's cell phones?
    1. Nokia
    2. Intel
    3. Motorola
    4. Texas Instruments

    Answer : D

  7. Who is the famous author of the book What they don't teach you at Harvard Business School?
    1. Stephen R Covey
    2. Mack McCormak
    3. John Love
    4. None of these

    Answer : B

  8. Who is the RBI governor?
    1. Venkatraman
    2. Brijesh Mishra
    3. Ranjith Sau
    4. Bimal Jalan

    Answer : D

  9. Who is the Vice President of United States?
    1. Al Gore
    2. Rumsfeld
    3. Powell
    4. Cheney

    Answer : D

  10. Which is the leading international audit firm that is facing serious charges on account of lapse in accounting practices?
    1. Ferguson
    2. PWH
    3. Arthur Andersen
    4. KPMG

    Answer : C

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.