Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

  1. Under what name is MTNL marketing its GSM based mobile telephony?
    1. Swarna
    2. Dolphin
    3. Speed
    4. Vayu

    Answer : B

  2. What is the name of the branded petrol with cleansing additives that is being marketed by HPCL?
    1. Power
    2. Premium
    3. Speed
    4. Clean X

    Answer : A

  3. Under what name is MTNL marketing its CDMA based WiLL service in Mumbai and Delhi?
    1. Dolphin
    2. Swarna
    3. Garuda
    4. Seema

    Answer : C

  4. To which business group did the Ambanis of Reliance Group sell their holding in Larsen and Toubro?
    1. RP Goenkas
    2. A V Birla
    3. Kanorias
    4. Mittals

    Answer : B

  5. Name the brand that was launched and promoted by a famous father-son duo.
    1. ICICI Credit cards
    2. Parket Beta
    3. Maruti Versa
    4. All of these.

    Answer : C

  6. What is the sub brand of the new car that Toyota is launching in India?
    1. Accord
    2. Jupiter
    3. C Planet
    4. Camry

    Answer : D

  7. With which brand would you identify the famous advertising slogan 'Think Different'?
    1. Apple
    2. IBM
    3. Wipro
    4. None of these

    Answer : A

  8. Which country is the company Nestle head quartered?
    1. Sweden
    2. Switzerland
    3. The Netherlands
    4. Luxemburg

    Answer : B

  9. What is the brand name of the range of shoes and apparel for children under the age of five, that Reebok plans to introduce shortly?
    1. Weebok
    2. Kids
    3. Kidsport
    4. Tyke

    Answer : A

  10. Which multinational packaged food company has an equity stake in Britannia?
    1. Danone
    2. Heinz
    3. Frito Lays
    4. Schweppes

    Answer : A

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.