Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

  1. One of the following liquor brands is not owned by United Breweries
    1. Kalyani Black Label
    2. Blue Riband
    3. McDowells
    4. Bagpiper

    Answer : D

  2. Amtrex air conditioners has a technical collaboration with
    1. Sanyo
    2. Mitsubishi
    3. Hitachi
    4. Carrier

    Answer : C

  3. Marlboro Cigarette is owned by
    1. ITC
    2. Godfrey-Philips
    3. Philip Morris
    4. British American Tobacco

    Answer : C

  4. Who is the CEO of Microsoft?
    1. Bill Gates
    2. Paul Allen
    3. Larry Ellison
    4. Steve Ballnes

    Answer : D

  5. One of the following is not an Insurance Company
    1. ICICI Prudential
    2. HDFC Natwest
    3. OM Kotak Mahindra
    4. Birla Sun Life

    Answer : B

  6. What is the currency of Portugal?
    1. Escudo
    2. Guilder
    3. Mark
    4. Schilling

    Answer : A

  7. One of the following personalities is not associated with the Indian auto sector
    1. Suresh Krishna
    2. Venu Srinivasan
    3. Anand Mahindra
    4. Venugopal Dhoot

    Answer : D

  8. One of the following companies is not in the area of air-conditioning & refrigeration
    1. BPL
    2. Thermax
    3. Lloyd
    4. Carrier Aircon

    Answer : C

  9. How many countries are a part of the European union?
    1. 18
    2. 15
    3. 21
    4. 12

    Answer : B

  10. Who is the attorney general of United States of America?
    1. Ashcroft
    2. Powell
    3. Rumsfeld
    4. Cheney

    Answer : A

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.