Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

CAT:General Awareness ›› General Awareness

General Awareness

  1. Which is the largest flightless bird?
    1. Ostrich
    2. Dodo
    3. Albatross
    4. Peahen

    Answer : B

  2. Who is the Chairman and CEO of McCann-Erickson India?
    1. Sushil Khanna
    2. Ritujoy Chakraborty
    3. Sanjay Mukherjee
    4. Ritesh Singhal

    Answer : B

  3. Who is the Chairman of Hindustan Lever Limited?
    1. MSV Banga
    2. Keki B Dadisheth
    3. Arun Adhikari
    4. Harish Manwani

    Answer : A

  4. Who is the chairman of HDFC?
    1. Deepak Parekh
    2. Y M Deosthalee
    3. Janki Ballabh
    4. Samir Arora

    Answer : A

  5. Who is the chairman of State Bank of India?
    1. Janki Ballabh
    2. Deepak Parekh
    3. Rajendra Pawar
    4. None of these

    Answer : A

  6. Who is the chairman of NIIT?
    1. Jerry Rao
    2. John Reed
    3. Rajendra Pawar
    4. Harish Menon

    Answer : C

  7. What was Reckitt and Coleman renamed as?
    1. Reckitt Benckiser (India) Ltd
    2. Reckitt Switzer (India) Ltd
    3. Reckitt Bayer (India) Ltd
    4. It was not renamed

    Answer : A

  8. Who is the chairman of ICICI Bank Ltd?
    1. N Vaghul
    2. K V Kamath
    3. Y C Deveshwar
    4. Lalit Gupte

    Answer : B

  9. Who is the chairman of ITC Ltd?
    1. Y C Deveshwar
    2. Deosthalee
    3. Madhu Singhania
    4. Pratap C Reddy

    Answer : A

  10. Who is the US ambassador to India?
    1. Jack Straw
    2. Robert Blackwill
    3. John Ashcroft
    4. Peter Warburg

    Answer : B

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.