Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  
CAT Sample Questions ›› General Awareness

General Awareness

  1. Lloyd's is a world leader in which of the following industries?
    1. Garment
    2. Insurance
    3. Commodity Trading
    4. Banking

    Answer : B

  2. Jeffrey Immelt took over as the CEO from a legend of which US corporate giant?
    1. Oracle
    2. Boeing
    3. General Electric
    4. Federal Express

    Answer : C

  3. The management strategy with the acronym CRM can be expanded as:
    1. Concrete Relationship Management
    2. Customer Relationship Management
    3. Correct Relationship Management
    4. Constructive Relationship Management

    Answer : B

  4. Sudha, Akshata and Rohan are the wife, daughter and son respectively of:
    1. Nandan Nilekani
    2. Swraj Paul
    3. Narayana Murthy
    4. Azim Premji

    Answer : C

  5. Which group owns Crompton Greaves?
    1. Mittals
    2. Ruias
    3. Thapars
    4. Ranas

    Answer : C

  6. Kenwood corporation is a(an) ____________ company
    1. Japanese
    2. American
    3. British
    4. German

    Answer : A

  7. The following brands can be associated with which of the following products?Montecristo, Ramon Allones, Romeo Y Julieta.
    1. Cigarettes
    2. Cigars
    3. Condoms
    4. Liquour

    Answer : B

  8. In 1974, this US president resigned to avoind impeachmennt. Who?
    1. Jimmy Carter
    2. John F. Kennedy
    3. Richard Nixon
    4. Ronald Reagan

    Answer : C

  9. Esperanto, invented by the Russian scholar Zamenhof, is an artificial:
    1. Lung
    2. Language
    3. Microscope
    4. Car

    Answer : B

  10. King Hussein was the king of:
    1. Egypt
    2. Poland
    3. Iraq
    4. Jordan

    Answer : D

 || 

CAT Sample General Awareness Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180 | 181-190 | 191-200 | 201-210 | 211-220 | 221-230 | 231-237
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.