Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Operating Systems Sample Questions

A+ Operating Systems Sample Questions

  1. Before upgrading your operating system, you should first:
    1. remove TSRs
    2. backup your hard drive
    3. edit the startup files
    4. run scandisk
    5. run chkdsk

    Answer :B

  2. What DOS program can you run to see which serial ports are detected?
    1. Com diagram
    2. MSD
    3. command.com
    4. SDET
    5. serial.chk

    Answer :B

  3. Where you would you load the mouse driver mouse.sys?
    1. config.sys
    2. autoexec.bat
    3. win.ini
    4. io.sys
    5. msdos.sys

    Answer :A

  4. Where would you place mouse.com or mouse.bat?
    1. config.sys
    2. autoexec.bat
    3. system.ini
    4. io.sys
    5. msdos.sys

    Answer :B

  5. What is a TSR?
    1. test status request
    2. terminate and stay resident program
    3. take status request
    4. token set ready
    5. token steady route

    Answer :B

  6. Where are most TSRs loaded?
    1. autoexec.bat
    2. config.sys
    3. tsr.sys
    4. msdos.sys
    5. you cannot load TSRs

    Answer :A

  7. Where is the "FILES=" statement placed?
    1. there is no files statement
    2. in autoexec.bat
    3. in config.sys
    4. in msdos.sys
    5. in command.com

    Answer :C

  8. Where is the "BUFFERS=" statement placed?
    1. in config.sys
    2. in autoexec.bat
    3. win.ini
    4. system.ini
    5. config.ini

    Answer :A

  9. Smartdrv.exe can cache which of the following: (select all that apply)
    1. hard drives
    2. CD-roms
    3. compressed hard drives
    4. floppy drives
    5. network drives
    6. tape drives
    7. video devices

    Answer :A, B & D

  10. Himem.sys must be loaded before loading emm386.exe.
    1. true
    2. false

    Answer :A

A+ Operating Systems Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.