Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Operating Systems Sample Questions

A+ Operating Systems Sample Questions

Windows 95 and Networking

  1. What is the maximum length of twisted-pair cable before a signal booster is needed? Select all that apply.
    1. 25 meters
    2. 100 meters
    3. 328 feet
    4. 1000 feet
    5. 500 meters

    Answer :B, C

  2. What is 10baseT?
    1. specification for twisted-pair cable
    2. specification for cable terminators
    3. 10 megawatt transceiver
    4. specification for digital transmission
    5. 10 Mhz analog transfers

    Answer :A

  3. What is the maximum length of thinnet cable before a signal booster is needed?
    1. 185 meters
    2. 500 feet
    3. 1600 feet
    4. 1000 feet
    5. 1 mile

    Answer :A

  4. 10base2 is specification for Ethernet thinnet coaxial cable. What is the specification for thick Ethernet?
    1. T-base100
    2. 10base5
    3. 50base10
    4. 100baseT
    5. 50baseT

    Answer :B

  5. What is the maximum length of thick Ethernet cable before a signal booster is needed?
    1. 500 feet
    2. 500 meters
    3. 1000 feet
    4. 1000 meters
    5. 2 miles

    Answer :B

  6. What is the IEEE specification for Ethernet?
    1. 802.1
    2. 802.2
    3. 802.3
    4. 802.4
    5. 802.5

    Answer :C

  7. What is the IEEE specification for Token Ring?
    1. 802.1
    2. 802.2
    3. 802.3
    4. 802.4
    5. 802.5

    Answer :E

  8. What are the characteristics of FDDI? Select all that apply.
    1. dual ring
    2. token passing
    3. beaconing
    4. 100 megabits per second data transfer
    5. uses fiber-optic cable

    Answer :A, B, C, D & E

  9. You wish to join a Token Ring segment with an Ethernet segment. What can you use to do this? Select all that apply.
    1. repeater
    2. bridge
    3. router
    4. gateway
    5. you cannot join token ring with ethernet

    Answer :C, D

  10. You wish to connect your NT based LAN to an AS400 machine(main frame). What can you use to do this? Select all that apply.
    1. repeater
    2. bridge
    3. router
    4. gateway
    5. you cannot connect PCs with mainframes in a LAN.

    Answer :D

 || 

A+ Operating Systems Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.