Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Operating Systems Sample Questions

A+ Operating Systems Sample Questions

Windows 95 and Networking

  1. How do you map a drive letter to a network share? Select all that apply.
    1. double-click the Network Neighborhood icon, highlight an object in its dialogue box, select the file option, click "Map Network Drive"
    2. control panel, double-click the network icon, click "Map Network Drive"
    3. right-click the Network Neighborhood icon, click "Map Network Drive"
    4. start, settings, map
    5. this can only be done with NT or Novell

    Answer :A, C

  2. You have a network card with only one connector, which looks like a place to plug an oversized phone core What type of card is it?
    1. token ring
    2. decnet
    3. banyan
    4. ethernet
    5. fiber optic

    Answer :D

  3. You have a network card with the connector in question 43, and it also has a 15 pin female connector, the pins being in two rows. What type of card is it?
    1. ethernet
    2. token ring
    3. arcnet
    4. dlc
    5. it is not a network card

    Answer :A

  4. You have a network card with the connector in question 43, and it also has a 9 pin female connector. What type of card is it?
    1. ethernet
    2. token ring
    3. fiber optic
    4. ipx/spx
    5. fddi

    Answer :B

  5. Twisted-pair cable uses what type of connector?
    1. RJ-11
    2. XT-20
    3. RJ-45
    4. RJ-50
    5. RP-21

    Answer :C

  6. Thinnet coaxial cable uses what type of connector?
    1. RJ-45
    2. AUI
    3. MSAU
    4. XR-2
    5. BNC

    Answer :E

  7. Thick Ethernet cable uses what type of connector? Select all that apply.
    1. RJ-45
    2. AUI
    3. DIX
    4. DB-15
    5. BNC

    Answer :B

  8. What is attenuation?
    1. cable noise
    2. cable shortage
    3. loss of signal strength
    4. unwanted signals on the network
    5. analog interference

    Answer :C

  9. What is used to boost a digital signal?
    1. amplifier
    2. digi-booster
    3. multiplexer
    4. booster
    5. repeater

    Answer :D

  10. What is used to boost an analog signal?
    1. amplifier
    2. multiplexer
    3. booster
    4. repeater
    5. demodulator

    Answer :A

 || 

A+ Operating Systems Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.