Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Operating Systems Sample Questions

A+ Operating Systems Sample Questions

Windows 95 and Networking

  1. You are having problems when Windows 95 boots. How can you create a log file that records the events on bootup?
    1. hit F5 as soon as Windows starts, then select the Log option
    2. hit F5 as soon as Windows starts, then select Boot-Log option
    3. hit F8 as soon as Windows starts, then select bootlog.txt option
    4. hit F2 as soon as Windows starts, then select Troubleshoot option
    5. edit Registry to include a Log file on startup

    Answer :C

  2. Windows 95 doesn't need system.ini or win.ini, but it can still use them to support 16 bit Windows 3.x programs that can't access the Windows 95 Registry.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  3. Can you upgrade a Windows 95 PC to Windows NT?
    1. yes
    2. no
    3. yes, but only if you had DOS installed as well
    4. yes, but only NT version 3.51
    5. yes, but only if you run the NT_95 presetup program first

    Answer :B

  4. You are installing Windows 95, and it crashes or hangs during the hardware detection phase. What is a good way to figure out what happened?
    1. look at crash.log
    2. look at crashdet.log
    3. look at detlog.txt
    4. look at detlog.log
    5. look at crashlog.log

    Answer :C

  5. Which processor rings does Windows 95 use? Select all that apply.
    1. 0
    2. 1
    3. 2
    4. 3
    5. 9

    Answer :A, D

  6. Which ring allows the greatest access to the CPU?
    1. 0
    2. 1
    3. 2
    4. 3
    5. 9

    Answer :A

  7. Most application run in which ring?
    1. 0
    2. 1
    3. 2
    4. 3
    5. 9

    Answer :D

  8. Most device drivers run in which ring?
    1. 0
    2. 1
    3. 2
    4. 3
    5. 9

    Answer :A

  9. You have several application running, and the one you are currently working on freezes up. What do you do?
    1. reboot the PC
    2. click "ignore" and work on the other apps
    3. CTRL-ALT-DELETE once, select the offending program, click "End Task"
    4. CTRL-ALT-DELETE twice, control panel, programs, select, end
    5. turn off PC, then back on again

    Answer :C

  10. What is the maximum number of characters that a file name can have, including its path?
    1. 8
    2. 25
    3. 255
    4. 256
    5. 260

    Answer :E

 || 

A+ Operating Systems Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.