Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Operating Systems Sample Questions

A+ Operating Systems Sample Questions

Windows 95 and Networking

  1. According to Microsoft, what are the minimum hardware requirements to run Windows 95?
    1. 486sx, 8 meg ram
    2. 386sx, 4 meg ram
    3. 386dx, 4 meg ram
    4. 386dx, 8 meg ram
    5. 486dx2, 8 meg ram

    Answer :C

  2. What is the lowest version of DOS that will allow Windows 95 to be installed?
    1. 3.1
    2. 3.2
    3. 3.3
    4. 4.0
    5. 5.0

    Answer :B

  3. What are the two files that the Windows 95 Registry is composed of?
    1. sys.com
    2. reg.com
    3. user.dat
    4. system.dat
    5. system.com

    Answer :C, D

  4. What are the two Windows 95 Registry backup files?
    1. sys.bak
    2. reg.bak
    3. user.da0
    4. system.da0
    5. system.bak

    Answer :

  5. What is the command file used to bring up the Registry editor?
    1. regist.exe
    2. editreg.com
    3. redit.bat
    4. openreg.exe
    5. regedit.exe

    Answer :E

  6. Select all the file systems that Windows 95 supports:
    1. vfat
    2. fat
    3. fat32
    4. cdfs
    5. ntfs

    Answer :A, B, C, D

  7. You upgrade from Windows 3.1 to Windows 95, and now you can't see your program groups. Where can you find them on the Windows 95 desktop?
    1. My Computer
    2. Control Panel
    3. Explorer
    4. Start, Settings, System
    5. Start, Programs

    Answer :E

  8. Which Registry key stores all of the system settings?
    1. HKEY_LOCAL_MACHINE
    2. HKEY_SYS_SETTINGS
    3. HKEY_PC_SETTINGS
    4. HKEY_LOCAL_COMPUTER
    5. HKEY_SYS_LOCAL

    Answer :A

  9. Before you edit the Registry, you should make a backup copy, as any incorrect change can make your PC inoperable. Which command should you run from the Windows directory that will allow you to copy the Registry files?
    1. attrib -s -h -r [registry file]
    2. attrib +s +h +r [registry file]
    3. copy con [registry file]
    4. debug /s /h /r [registry file]
    5. just use the copy command

    Answer :A

  10. How can you change an object's icon?
    1. left-click, change icon button
    2. right-click, change icon button
    3. right-click, properties, short-cut tab, change icon button
    4. open My Computer, click corresponding drive letter, file, icon
    5. open Registry, go to icon key, change icon

    Answer :C

 || 

A+ Operating Systems Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.