Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Operating Systems Sample Questions

A+ Operating Systems Sample Questions

  1. You can run Windows 3.1 or 3.11 without loading himem.sys.
    1. true
    2. false

    Answer :B

  2. You must have himem.sys loaded before you can load DOS high.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  3. When DOS is loaded high it is placed in the HMA (high memory area). This is located:
    1. between 640k and 1024k
    2. the first 64k above 1024k
    3. anywhere in extended memory
    4. anywhere in expanded memory
    5. in the first UMB

    Answer :B

  4. To load DOS high you must place a statement in config.sys. It is:
    1. loadhigh DOS
    2. device=DOSHIGH
    3. dos=high
    4. lh dos
    5. load dos high

    Answer :C

  5. The reason you load DOS high is to:
    1. optimize DOS to run faster
    2. free up more extended memory
    3. free up more conventional memory
    4. free up more expanded memory
    5. avoid i/o conflicts

    Answer :C

  6. The upper memory area is located:
    1. between 640k and 1024k
    2. above 1 meg
    3. between 512k and 840k
    4. anything above 1024k
    5. between 1000k and 1024k

    Answer :A

  7. Extended memory is:
    1. paged memory
    2. anything above 1024k
    3. anything above 640k
    4. anything accessed by rom
    5. anything above 1 meg

    Answer :B

  8. Extended memory is managed by:
    1. emm386.exe
    2. DOS
    3. himem.sys
    4. ram controller
    5. rom bios

    Answer :C

  9. Expanded memory is:
    1. paged memory
    2. anything below 1 meg
    3. anything above 640k
    4. anything above 1024k
    5. between 640k and 1024k

    Answer :A

  10. Expanded memory is managed by:
    1. himem.sys
    2. emm386.exe
    3. DOS
    4. rom bios
    5. CPU

    Answer :B

 || 

A+ Operating Systems Sample Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-150 | 151-160 | 161-170 | 171-180
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.