Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

A+ Core Hardware practice questions

  1. If the voltage on pin 1 of the power supply is not in the range of ______ volts, the PC will not boot.
    1. 10 - 20
    2. 1 - 5
    3. 50 - 110
    4. 15 - 25
    5. 2.5 - 5

    Answer :E

  2. The output voltages of a PC power supply are in the form of _____ current.
    1. AC
    2. DC
    3. amperage
    4. resistive
    5. trickle

    Answer :B

  3. The output voltages from a PC power supply are:
    1. +20, +110, -20, -110
    2. +5, +12, -5, -12
    3. +110, -110, +25, -25
    4. +10, -10, +20, -20
    5. +110, -15, +25, -5

    Answer :B

  4. A spike is a sharp and sudden rise in voltage It's duration is usually measured in:
    1. nanoseconds
    2. milliseconds
    3. seconds
    4. minutes
    5. picto seconds

    Answer :B

  5. A brownout is defined as:
    1. a slightly elevated voltage lasting from seconds to minutes or more
    2. a slightly decreased voltage lasting from seconds to minutes or more
    3. complete power out lasting a few minutes
    4. alternating power out, power on lasting a few minutes
    5. has nothing to do with electricity

    Answer :B

  6. Resistance is measured in units of:
    1. ohms
    2. farads
    3. helids
    4. amperes
    5. volts

    Answer :A

  7. Current is measured in units of:
    1. volts
    2. amps
    3. ohms
    4. farads
    5. diodes

    Answer :B

  8. Capacitance is measured in units of:
    1. volts
    2. amps
    3. farads
    4. neutrinos
    5. anti-neutrinos

    Answer :C

  9. Voltage is measured:
    1. in parallel
    2. in series
    3. after breaking the circuit
    4. after checking resistance
    5. after checking current

    Answer :A

  10. Resistance is measured:
    1. in parallel
    2. in series
    3. after breaking the circuit
    4. after checking voltage
    5. after checking current

    Answer :C

 || 

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.