Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

A+ Core Hardware practice questions

  1. SCSI adapters usually don't need drivers, just the devices that interface with them.
    1. true
    2. false

    Answer :B

  2. Most SCSI-2 devices will work fine with SCSI-1 adapters.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  3. Single-ended SCSI or "regular" SCSI has one wire for each signal that needs to be sent along the SCSI bus. Differential SCSI has two wires for each signal that is sent. Differential SCSI cable lengths can be up to 25 meters. How long can single-ended SCSI cables be?
    1. up to 50 meters
    2. up to 100 meters
    3. up to 6 meters
    4. up to 14 meters
    5. up to 3 meters

    Answer :C

  4. Your PC has both internal and external SCSI devices connected to one SCSI host adapter. Which devices should be terminated? Select all that apply.
    1. the last internal device on the chain
    2. the last external device on the chain
    3. the host adapter
    4. the host adapter and one external device
    5. the PC

    Answer :A, B

  5. How many devices can connect to the typical SCSI adapter? Assume is has only one data connector.
    1. 7
    2. 8
    3. 20
    4. 10
    5. depends on whether both internal and external devices are used

    Answer :A

  6. How many devices can be used on a single SCSI bus? Keep in mind that the SCSI host adapter counts as a device.
    1. 7
    2. 8
    3. 20
    4. 10
    5. see number 54

    Answer :B

  7. What is the jumper setting on a SCSI device to configure it to use the fourth SCSI id? Remember, SCSI ids start with zero.
    1. 010
    2. 110
    3. 011
    4. 101
    5. 001

    Answer :C

  8. Which type of interface provides for the fastest data transfer?
    1. IDE
    2. SCSI
    3. parallel
    4. serial
    5. ISA

    Answer :B

  9. In addition to i/o port addresses, SCSI adapters also use a range of rom addresses for their onboard bios.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  10. SCSI-2 cables have how many pins?
    1. 40
    2. 25
    3. 50
    4. 72
    5. 100

    Answer :C

 || 

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.