Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

A+ Core Hardware practice questions

  1. Modems use ________________ transmission.
    1. synchronous
    2. asynchronous
    3. timed interval
    4. ata
    5. bank

    Answer :B

  2. CD-Roms typically hold ______ of data.
    1. 100 meg
    2. 500 meg
    3. 650 meg
    4. 1000 meg
    5. 350 meg

    Answer :C

  3. The terms "red book", "yellow book", and "orange book" refer to:
    1. scsi
    2. ide
    3. floppy drive technology
    4. CD-Rom standards
    5. none of the above

    Answer :D

  4. CD-Roms are read by _________.
    1. magnetic heads
    2. electronic sensors
    3. stepper motors
    4. laser diodes
    5. titanium servos

    Answer :D

  5. Which of the following can cause CDs to be misread? Select all that apply.
    1. smudges
    2. finger prints
    3. scratches
    4. cracks
    5. slight melting

    Answer :A, B, C, D & E

  6. CD-Rom drives typically have which of the following interfaces? Select all that apply.
    1. serial
    2. parallel
    3. ide
    4. scsi
    5. esdi

    Answer :A, B & C

  7. CD-Rom drives have which connectors? Select all that apply.
    1. molex
    2. berg
    3. data cable
    4. audio cable
    5. arcnet

    Answer :A, C & D

  8. In a computer with an eide adapter, where should you connect an ATA CD-Rom drive?
    1. on the floppy bus
    2. on the primary ide
    3. on the secondary ide
    4. on the scsi bus
    5. none of the above

    Answer :C

  9. Your IDE CD-Rom drive is attached to the primary IDE adapter with our hard drive. How should its jumpers be set?
    1. as a master
    2. as a slave
    3. as neutral
    4. auto detect
    5. to 001

    Answer :B

  10. What does MSCDEX.EXE do?
    1. configures hard drives
    2. it's a scsi driver
    3. bios setup
    4. It's a CD-Rom DOS driver
    5. nothing, I just made it up

    Answer :D

 || 

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.