Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

A+ Core Hardware practice questions

  1. You can have EISA and MCA devices in the same PC.
    1. true
    2. false

    Answer :B

  2. PCI devices do not have jumper settings or dip switches. How are they configured? Select all that apply.
    1. CMOS setup
    2. an installation utility from the manufacturer
    3. through DOS
    4. Windows setup
    5. they are always self-configuring

    Answer :A, B

  3. You can place an ISA device in an EISA slot.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  4. You can place an EISA device in an ISA slot.
    1. true
    2. false

    Answer :B

  5. You can only place an MCA device in an MCA slot.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  6. Select each bus architecture that supports 32 bit data transfers.
    1. ISA
    2. EISA
    3. MCA
    4. PCI
    5. PCMCIA

    Answer :B, C & D

  7. Select each bus architecture that supports bus mastering.
    1. EISA
    2. PCI
    3. VLB
    4. MCA
    5. PCMCIA

    Answer :A, B & D

  8. A switching power supply steps down voltage by means of:
    1. transformers
    2. a network of resistor conduits
    3. turning off and back on in rapid cycles
    4. a network of capacitors
    5. there is no such thing

    Answer :C

  9. Pick the correct choice for the 8088 CPU.
    1. 16 bit word size, 8 bit data path
    2. 8 bit word size, 8 bit data path
    3. 16 bit word size, 16 bit data path
    4. 4 bit word size, 8 bit data path
    5. 8 bit word size, 16 bit data path

    Answer :A

  10. Pick the correct choice for the 80386SX CPU.
    1. 16 bit word size, 16 bit data path
    2. 32 bit word size, 16 bit data path
    3. 8 bit word size, 32 bit data path
    4. 32 bit word size, 8 bit data path
    5. 32 bit word size, 32 bit data path

    Answer :B

  11. Pick the correct choice for the 80486DX CPU.
    1. 32 bit word size, 16 bit data path
    2. 64 bit word size, 32 bit data path
    3. 32 bit word size, 32 bit data path
    4. 32 bit word size, 16 bit data path
    5. 32 bit word size, 64 bit data path

    Answer :C

  12. What is the first CPU to include an internal math coprocessor?
    1. 386DX
    2. 486SX
    3. 486DX
    4. Pentium
    5. Pentium Pro

    Answer :C

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.