Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

A+ Core Hardware practice questions

  1. Your laser printer gives you an error code 50. This is usually caused by a defective:
    1. formatter board
    2. DC controller
    3. fuser assembly
    4. high voltage power supply
    5. laser unit

    Answer :C

  2. Laser printer toner is composed primarily of: (select all that apply)
    1. particles of plastic resin
    2. saw dust
    3. talc
    4. ash
    5. iron oxide (rust)

    Answer :A, E

  3. You plug a power supply's connectors onto the system board You know you did it correctly because:
    1. the two sets of black wires are facing the outside edge of the system board
    2. the two sets of black wires are together in the middle
    3. one set of black wires is outside, one is toward the inside
    4. all are facing the power supply
    5. it doesn't matter as long as they can be plugged in

    Answer :B

  4. An important first step in troubleshooting which component in a laser printer is causing a jam is to:
    1. note where in the paper path the paper stops
    2. check all voltages
    3. look up error codes
    4. turn the printer off, then on again
    5. remove the jammed paper

    Answer :A

  5. Select the best choice for cleaning laser toner from clothing:
    1. warm soapy water
    2. alcohol
    3. dry clean
    4. clean cloth with cool water
    5. pure dishwashing detergent

    Answer :D

  6. During the fusing process, toner is:
    1. dry pressed into the paper
    2. electrically bonded to the paper
    3. melted into the paper
    4. glued to the paper
    5. high pressure sprayed onto the paper

    Answer :C

  7. On the PC side, the printer port is a:
    1. 25 pin female serial connector
    2. 15 pin female parallel connector
    3. 25 pin male serial connector
    4. 15 pin female serial connector
    5. 25 pin female parallel connector

    Answer :E

  8. ISA is a ___ bit technology.
    1. 8/16
    2. 16/32
    3. 4/8
    4. 12/24
    5. 32/64

    Answer :A

  9. A device which supports DMA is able to i/o with memory by and large bypassing the CPU. Bus mastering takes this a step further by allowing a bus-master device to take charge of the data bus and send data to other devices, including memory, and also allows two bus master devices to talk to each other without requiring the services of the CPU. Does ISA support bus mastering?
    1. no
    2. yes
    3. yes, but only one device
    4. yes, but only in a Pentium
    5. yes, in a DX, but not an SX

    Answer :B

  10. EISA and MCA devices do not have jumper settings. How are they configured? Select all that apply.
    1. CMOS setup
    2. Windows setup
    3. through DOS
    4. dip switches
    5. EISA configuration utility or IBM reference diskette (MCA)

    Answer :E

 || 

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.