Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

A+ Core Hardware practice questions

  1. OK, last numeric error code check: A 17xx indicates a problem with:
    1. cmos
    2. rom bios
    3. DMA controller
    4. hard drive or controller
    5. power supply

    Answer :D

  2. A 6xx indicates a problem with the:
    1. floppy drive (see, I kept my word)

    Answer :A

  3. A parity error usually indicates a problem with:
    1. memory
    2. hard drive
    3. hard drive controller
    4. i/o controller
    5. power supply

    Answer :A

  4. How many bits in a byte?
    1. 16
    2. 8
    3. 255
    4. 10
    5. 2 to the 9th power

    Answer :B

  5. PCMCIA stands for "personal computer memory card international association". Just take my word for it. This association sets forth the standards for the PC card PC cards are: (select all that apply)
    1. hot swappable
    2. not hot swappable
    3. plug and play
    4. not plug and play
    5. used only in mainframes

    Answer :A, C

  6. Type one PC cards:
    1. are used only in desktops
    2. are no longer being produced
    3. are the thinnest of the PC cards
    4. don't exist
    5. have their own power source

    Answer :C

  7. To start the setup program (or cmos setup), there is usually a key or set of keys you must press simultaneously. Some of the ones used by various PCs are listed below. Select all that are correct.
    1. CTRL-ALT-ENTER
    2. CTRL-ALT-DELETE
    3. CTRL-ALT-S
    4. DELETE
    5. F10

    Answer :A, C, D & E

  8. The floppy drive uses which DMA (direct memory access) channel?
    1. 5
    2. 4
    3. 1
    4. 9
    5. 2

    Answer :E

  9. You do a DIR on a diskette, remove it and insert another, and get the same DIR listing from the first diskette. This is known as a "phantom" directory, and it is caused by: (select all that apply)
    1. line 34 on the floppy cable is bad
    2. bad microprocessor
    3. defective diskette
    4. defective floppy drive
    5. failing hard drive

    Answer :A, D

  10. The power connector on a floppy drive is called a:
    1. berg connector
    2. molex connector
    3. has no formal name
    4. mini-molex
    5. hybrid connector

    Answer :A

 || 

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.