Sample Questions Best site for GRE, LSAT, SAT, GMAT, TOEFL, CCNA, CCSA and interview sample questions  

A+ Sample Questions » A+ Core Hardware questions

I/O Address and ISDN Questions

  1. ISDN stands for:
    1. internal select data nulls
    2. integrated services digital network
    3. interval set down next
    4. interior sector direct none
    5. inferior sector data net

    Answer :B

  2. Your modem does not respond when you try to dial out. You try another modem on another computer and get the same result. What is the most likely problem?
    1. defective modem
    2. defective computer
    3. software bug
    4. bad phone line
    5. virus

    Answer :D

  3. You have a serial scanner connected to your computer configured to use com3. It is turned on. Your modem is using com1, and you can't dial out. What is the most likely problem?
    1. everything should work ok
    2. you have an i/o conflict
    3. you have a conflict with IRQ 4
    4. you have a loose connection
    5. you have a conflict with IRQ 3

    Answer :C

  4. What is the i/o address for com1?
    1. 3e8
    2. 3bc
    3. 5f8
    4. 3f8
    5. 008

    Answer :D

  5. What is the i/o address for com2?
    1. 2vb
    2. 2f8
    3. 8f8
    4. 330
    5. e8e

    Answer :B

  6. What is the i/o address for com3?
    1. 3e8
    2. 345
    3. ff8
    4. 5e8
    5. be8

    Answer :A

  7. What is the i/o address for com4?
    1. 4e7
    2. e8e
    3. be0
    4. cb8
    5. 2e8

    Answer :E

  8. Before sending data, a modem sends a request to send signal, or RTS.
    1. true
    2. false

    Answer :A

  9. ISDN uses _______________ technology.
    1. only digital
    2. digital and analog
    3. only analog
    4. neither digital nor analog
    5. mostly digital

    Answer :A

  10. A COM port is a _______ port.
    1. parallel
    2. serial
    3. static
    4. multi
    5. scsi

    Answer :B

 || 

A+ Sample Core Hardware Question Number : 1-10 | 11-20 | 21-30 | 31-40 | 41-50 | 51-60 | 61-70 | 71-80 | 81-90 | 91-100 | 101-110 | 111-120 | 121-130 | 131-140 | 141-152
Sample Test Questions
GRE Sample Questions
CAT Sample Questions
GMAT Sample Questions
TOEFL Sample Questions
ACT Sample Questions
SAT Sample Questions
LSAT Sample Questions
PSAT Sample Questions
MCAT Sample Questions
PMP Sample Questions
GED Sample Questions
ECDL Sample Questions
DMV Sample Questions
CCNA Sample Questions
MCSE Sample Questions
Network+ Sample Questions
A+ Sample Questions
Technical Sample Questions
WASL Sample Questions
CISA Sample Questions

Other Sample Questions
Sample Interview Questions
Sample Teacher Interview Questions
Sample Citizenship Questions
Accuplacer Sample Questions
Science Bowl sample Questions
Driving Test Sample Questions
Sample Survey Questions Sample Essay Questions
Sample Behavioral Interview Questions

Copyright © 2004-2013, Best BSQ. All Rights Reserved.